FAQ

Allmänt

Hur får jag mer information om träningen hos er?
Skicka in ditt intresse via formuläret här på sidan så hör vi av oss för att boka in ett infosamtal!

Vem passar att träna hos oss?
Alla! Vi har en slogan som lyder "Ett gym för dig som inte gillar gym" och när du kommer in till oss så kommer du kanske känna i atmosfären varför den passar oss ganska bra.

Medlemskap

Om du glömt det så checkar in dig via receptionen samt ger dig ett lånekort laddat med dina inställningar i Milon.

Om du tappat bort det så avvaktiverar vi kortet och ger dig ett nytt laddat med samma information som det tidigare för incheckning och dina inställningar i Milon. Du kan lämna in det gamla om det skulle dyka upp.

I hörnet upp till höger på skärmen trycker du på ”Pro7” och sedan på ”Manuellt läge”. Kontakta oss för en visning alt. boka ett PT-pass för gedigen genomgång.

Maila info@clubactive.se med titel ”Uppsägning” eller ring oss. Vid mail kan det dröja några dagar på återkoppling men dagen för avslut finns dokumenterad. Vanligtvis gäller att medlemskapet upphör att betalas för månaden efter uppsägning och därmed avslutas medlemskapet månaden därefter.

Starta i maskin märkt med ”1”. Det är i nuläget ”Bröstpress/Chest press”. Den är belägen i hörnet av Milon-cirkeln närmast receptionen.

När pelaren slår över till RÖTT så påbörjas 30 sekunder ämnade för byte av maskin. Sätt då i kortet och vänta några sekunder Tryck på ”START” när knappen lyser grönt. Börja träna när pelaren är grön och maskinen ställt i sig färdigt.

Detta är visserligen inte en vanlig fråga men vi önskar att det är det.

Torka av använd utrustning. Lämna området med det du använt tillbakaställt på sin plats. Sätt ner vikterna som om de är gjorda av glas. Stort tack på förhand!

Ja vi kan hjälpa dig med det!

Alla våra medlemmar har tillgång till 2 personliga uppföljningar per år. Under dessa kan vi passa på att prata kostråd. Vi erbjuder också två olika viktprogram ”Individuell” & ”Liten grupp”.

Vi har ett antal enkla och effektiva övningar som vi gärna instruerar dig i hur de ska utföras. Dessa stärker muskulaturen kring knäet, dämpar smärta samt svullnad. Tränar du Milon så finns bra maskiner för detta inbakat i träningen.

Våra öppettider är 5-23 alla dagar året runt. Dörren låses för inträde vid 22. Du kan träna när du vill under dessa tider. Se aktuella tider för bemannad reception.

Hela kortsidan mot Sågvägen samt hela långsidan mot Mekonomen. Sammanlagt är det ca 15 platser. Lägg ett visitkort från oss i rutan. På baksidan mot tågspåret finns det ett antal platser med p-skiva.

För cykelparkering finns det plats bakom entrétrappan!

Vid legitim anledning kan du frysa ditt medlemskap under en viss period. Vanligtvis gäller det en månad.

Vid sjukdom, skada, arbetsförlust eller boende på annan ort så kontakta oss så pratar vi om det!

Vi har satt en policy som är så här:

  • Ingen startavgift om du börjar inom 6 månader efter att ditt tidigare medlemskap avslutats.
  • Halv startavgift om du börjar inom 6-12 månader efter att ditt tidigare medlemskap avslutats.
  • Hel startavgift i övriga fall.

Vi har ingen egentlig åldersgräns när det gäller barn till medlemsföräldrar utan vi går på längd och mognadsgrad. I och med att vi har Milon systemet så kan vi vara säkra på att det tränas säkert.

Vid ungdomar som inte har någon vuxen som är ansvarig har vi som policy 18 år.

Vi har ingen övre åldersgräns.

Om det har blivit en spricka i kortet så slutar det att fungera. Kontakta oss så fixar vi ett nytt.