Glad midsommar!

Boka introduktion i juni för att träna under sommaren

InBody Scanning

InBody scanning är en avancerad metod för kroppssammansättningsanalys som används för att mäta och analysera olika komponenter i kroppen, såsom fettmassa, muskelmassa, vatteninnehåll och kroppsfettprocent. Tekniken använder bioelektrisk impedansanalys (BIA), där en svag elektrisk ström skickas genom kroppen för att mäta motståndet mot strömmen i olika vävnader. Eftersom fett, muskler och vatten har olika elektriska egenskaper, kan en InBody-skanner noggrant bestämma mängden av dessa komponenter.

Välkommen

Om oss

Club Active är en familjeägd träningsanläggning där hela familjen är involverad med fokus att få våra medlemmar att trivas och ge dem resultat.

Göra något

Träningsutbud 

Våra Program

Program

Välj rätt träningsprogram för dig med vår hjälp

Vi på Club Active erbjuder personligt anpassade program för att du ska uppnå det resultat du söker. Här kan du kickstarta din träning under åtta veckor eller välja ett viktprogram för att få en bättre och hälsosammare vikt. Våra program riktar sig till dig som vill förändra din livsstil för ett bättre välmående.

Vanliga frågor

FAQ

Skicka in ditt intresse via formuläret här på sidan så hör vi av oss för att boka in ett infosamtal!

Ja! När du börjar hos oss så får du en personlig introduktion där dina inställningar i maskinerna tas fram och sparas på ditt medlemskort.

Vi har satt en policy som är så här:

  • Ingen startavgift om du börjar inom 6 månader efter att ditt tidigare medlemskap avslutats.
  • Halv startavgift om du börjar inom 6-12 månader efter att ditt tidigare medlemskap avslutats.
  • Hel startavgift i övriga fall.

Vi har ingen egentlig åldersgräns när det gäller barn till medlemsföräldrar utan vi går på längd och mognadsgrad. I och med att vi har Milon systemet så kan vi vara säkra på att det tränas säkert.

Vid ungdomar som inte har någon vuxen som är ansvarig har vi som policy 18 år.

Vi har ingen övre åldersgräns.