Bild på ett tåg med text Livsstilståget på Club Active

Ett unikt och holistiskt koncept designat för att hjälpa dig hantera alla aspekter av din hälsa och ditt välmående.

Livsstilståget erbjuder en resa genom olika moduler som fokuserar på stresshantering, smärtlindring, viktminskning, träning och kost, allt för att skapa en balanserad och hållbar livsstil.


Stresshantering

Lär dig effektiva tekniker för att hantera och minska stress i vardagen. Våra experter guidar dig genom mindfulness-övningar, andningstekniker och avkopplande rutiner som hjälper dig att hitta lugn och ro, även i de mest hektiska situationerna.


Smärtlindring

Våra coacher arbetar tillsammans för att erbjuda dig personliga program som lindrar smärta och förbättrar din rörlighet. Genom riktade övningar och behandlingar hjälper vi dig att återfå styrka och funktion, så att du kan leva ett liv utan begränsningar.


Viktminskning

Upptäck en hållbar väg till viktminskning med vårt omfattande stödprogram. Vi kombinerar näringsrådgivning, träningsplanering och beteendeterapi för att skapa en individuell plan som hjälper dig att nå och behålla din målvikt på ett hälsosamt sätt.


Kost

Näring är en grundpelare i en hälsosam livsstil. I vår kostmodul får du lära dig att göra smarta matval och skapa en balanserad diet som stödjer dina träningsmål och ditt allmänna välbefinnande. Våra kostrådgivare hjälper dig att förstå näringsämnenas roll och ger dig verktygen för att äta hälsosamt och njutbart.


Träning

Vår träningsmodul erbjuder en bred variation av pass och träningsformer som passar alla nivåer, från nybörjare till avancerade. Oavsett om du föredrar styrketräning, konditionsträning eller PT-small group, finns det något för dig. Våra erfarna tränare finns alltid till hands för att ge dig råd och inspiration.


Balansträning

Förbättra din stabilitet och koordination med vår balansträningsmodul. Vi erbjuder ett urval av övningar och program som stärker de små, stabiliserande musklerna i kroppen och förbättrar din kroppskontroll. Genom balansträning kan du förebygga skador, förbättra din hållning och öka din prestationsförmåga i andra träningsformer.


Skicka in en intresseanmälan till Livsstilståget

Vi kommer kontakta löpande och boka in ett kostnadsfritt infosamtal